Available courses

Polaznici će savladati veštine HTML-a i CSS-a uz pomoć profesora i materijala koji će im biti dostupan u formi PDF-ova i snimaka. Po završetku samog kursa polaznici će svojim stečenim znanjem umeti da naprave web sajt sa potrebnim stranama.

Pristupna šifra: HTMLCSS

Полазници ће кроз неколико фаза успешно проћи основе ове тимске игре. Наставници ће новим методама учења покушати да унапреде сам процес учења, јер ће на тај начин покушати да ову тимску игру приближе што већем броју полазника. Велика пажња ће се усмерити ка практичном делу курса који ће након стеченог теоријског знања бити кључан за квалитетан напредак полазника.

Kurs za detektive početnike omogućava korisnicima da steknu osnovna teorijska znanja iz oblasti detektivskog posla.

Ciljevi našeg kursa su da zainteresovane polaznike obezbedimo osnovnim znanjima iz oblasti detektivskog posla, koja će moći da primene u daljem usavršavanju, podstaknemo da nastave da se bave ovom tematikom i uputimo na dalje školovanje.


Pristupna šifra: KDET2019

Kurs za personalnog treneraOsnovni kurs za personalnog trenera namenjen je svima onima koji žele da započnu edukaciju u oblasti estetike tela i time pomognu svima onima koji žele da u teretanama i wellness centrima oblikuju svoje telo na zdrav i prirodan način.Ovaj kurs se bavi upoznavanjem polaznika kursa sa teoretskim i praktičnim osnovama košarke kao timske igre. Cilj nam je da se kroz nekoliko faza prođu osnove igre kako bi se omogućilo polazniku kursa koji se nikada nije bavio košarkom, ili želi da nauči nešto više o njoj, kao sportu kojim bi se eventualno bavio u budućnosti.


Plan kursa je da nauči polaznike osnovama muzičke produkcije. Početak kursa će biti prilagođen svima, bez obzira da li neko od polaznika kursa ima nekog predznanja iz ove oblasti. Kroz kurs će se proći prvo osnove muzike: tonovi, akordi, harmonije, ritam sekcije… Potom se prelazi na okruženje FL-Studio, gde počinje primena prethodno pređenog gradiva. U istom okruženju se nastavalja dalji rad. U nastavku kursa polazi se sve što je potrebno u muzičkoj produkciji, pravljenje ritmova, matrica, sređivanje istih, podešavanje i na kraju objavljivanje napravljenog.

Pristupna sifra:MUZP

Na ovom kursu polaznici će biti upoznati sa osnovama programiranja, osnovnim konceptima objektno-orijentisanog programiranja kao i mnogim detaljima karakterističnim za jezik C#.

Pristupna šifra: csharp

Polaznici ovog kursa upoznaće se sa osnovama Python programskog jezika. Kurs je namenjen kako za početnike u svetu programiranja tako i za one koji žele da nauče novi programski jezik. Cilj kursa je da se polaznik osposobi da uspešno napiše svoj prvi program i time bude spreman za dalje napredovanje u objektnom ili funkcionalnom programiranju. 

Pristupna šifra: OPT2019

На овом курсу научићемо шта је Samba фајл сервер, инсталираћемо га на Ubuntu 16.04 Linux оперативном систему, конфигурисаћемо га и пријавићемо се помоћу Linux и Windows оперативних система.

Приступна шифра: SAMBA

Cilj ovog kursa je polaznike upoznati sa osnovama 3D tehnologija i ono što te tehnologije nude. Danas je 3D široko rasprostranjen, ali malo se zna o čitavoj funkcionalnosti. Pored samog objašnjenja kako 3D sistemi rade, isto tako treba navesti primere takvih sistema, koji se i razlikuju po načinu funkcionisanja. Cilj je predstaviti tehnologiju novog doba i polaznike uputiti u ono što kasnije mogu iskoristiti ako odluče da se bave poslom u ovom domenu.

Kurs: Teretana za početnike

Pozdrav svim polaznicima,

Kurs je otvoren i besplatan za sve polaznike i dostupan je svim uzrastima. U ovom kursu ćete steći osnovna znanja o teretani,

spravama i tegovima u njoj, kao i onom najvažnijem ishrani van nje! Srećno svima i nadamo se odličnim rezultatima!

 Vaši predavači!

Ovo je kurs uz pomoć koga ćete napraviti vaš prvi sajt u jednom od najpopularnijih alata za pravljenje sajtova - Wordpress. Ukoliko ste početnik i počinjete da pronalazite sebe u oblasti Web dizajna, ovaj kurs će vas naučiti o osnovama WordPress-a odnostno njegovog korišćenja. Cilj ovog kursa je da, bez obaveznog programiranja, napravite vaš prvi sajt, pomoću jedne od najlakših, a samim tim i najrasprostranjenijih metoda.

Lozinka za pristup: WPS2019